Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Mas Olivier Grande Réserve met mosselen

Mas Olivier met mosselen

ingrediënten:

1 el olijfolie

2 tenen knoflook, geperst

50 g fijngehakte zongedroogde tomaten

1/2 tl chilivlokken

1 kg mosselen, schoongeboend

60 ml Mas Olivier

handje basilicumblaadjes in dunne reepjes

zeezout en grof gemalen zwarte peper

 

bereidingswijze: 

Verwarm een pan met dikke bodem op matig hoog vuur. Voeg olie, knoflook, tomaat en chili toe en bak 1 minuut. Voeg mosselen en witte wijn toe en bak 6-8 minuten, totdat de mosselschelpen open zijn. Gooi dichte weg. Roer basilicum, zout en peper door de mosselen en dien op met een frisse salade en brood.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

© 2012 - 2019 Country Wine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel